Holistische Kindergeneeskunde

 Het online Platform waar je nog wel veel informatie kunt lezen over homeopathie en andere holistische geneeswijzen.                   Speciale Juni aanbieding:  De eerste maand is € 5  euro. 
 

Waarom dit Platform: 

 Zoals het vaak gaat

Ouders worden bij de huisarts volgens protocol altijd eerst naar de reguliere kant van de geneeskunde door verwezen waar er gekeken wordt naar de klachten van je kind in losse onderdelen van het lichaam. Maar als klachten chronisch zijn of worden, en er geen oplossing meer ligt in de Reguliere Kindergeneeskunde, ligt de oplossing vaak wel in een andere tak van de Kindergeneeskunde: De holistische Kindergeneeskunde.  

Binnen de Holistische Kindergeneeskunde wordt er naar je kind gekeken in zijn geheel, wat inhoudt dat lichaam en geest een zijn en niet los van elkaar bekeken worden.  Daarnaast wordt er binnen de Holistische Kindergeneeskunde gekeken naar de oorzaak van de ontstane ziektes en worden er geen symptomen bestreden. 

Via natuurlijke geneeswijzen wordt de lichaams eigen weerstand zodanig verhoogd dat de kinderen sneller genezen en minder vatbaar zijn voor toekomstige virussen, bacteriën of andere ziekte verwekkers. Ook gedragsmatige klachten als ADHD of slaap problemen kunnen heel goed via de holistische weg behandeld worden. 

Er zijn veel zorg professionals die vanuit deze natuurlijke en holistische visie kijken naar je kind en hier de behandeling op baseren.  Maar omdat er meerdere holistische wegen naar Rome lijden, weten ouders vaak niet waar ze moeten beginnen in hun zoektocht op internet. 

Van daaruit is onze missie ontstaan, om Bewuste ouders binnen en buiten Nederland uitgebreid te informeren op internet op een dusdanige manier die je nog niet kent. 

Een Platform waarin ouders elkaar kunnen ontmoeten en leren over diverse vormen van holistische geneeswijzen.

Waarom een besloten Platform?

Helaas is het klimaat van informatie voorziening in de Nederlandse en Belgische maatschappij rondom de natuurlijke en holistische geneeskunde zo beperkt geworden dat we dit wel in een besloten klimaat moeten doen op internet.

Denk aan het verbod van informatie op de verpakkingen bij homeopathische middelen waar juist veel ouders naar op zoek zijn. 

We hebben een laag maand tarief gehanteerd omdat we vinden dat het toegankelijk moet zijn voor iedereen. 

En voor dit tarief krijg je veel hulp en expertise binnen dit platform. 

Nu ook de mogelijkheid tot een eenmalig bedrag van € 100 euro, waarna er geen maandelijkse bedragen meer komen. Informeren hierover kan bij Nathalie of Rianda

Hoe kan ik dit Platform zien?

Het is een online platform waar je toegang toe kan krijgen en daarvoor krijg je maandelijks veel nieuwe informatie via artikelen, e-learnings, filmpjes/ Daarnaast interactieve forums met andere ouders over problemen waar jullie tegenaan lopen in de opvoeding en/of ziektes. We zullen ook gast sprekers gaan krijgen en interviews gaan houden in de nabije toekomst.  

Onze betalende leden hebben nog het voordeel dat ze , indien nodig, gratis consulten krijgen bij acute ziektes van hun kind. Je kunt dan achter de schermen contact met ons opnemen en dan plannen we een bel afspraak in. Let op !  Dit is alleen een service voor mensen die lid zijn geworden. 

Naast de homeopathie leveren we ook kennis op het gebied van osteopathie en Voeding op het platform.

Naast deze expertise binnen het platform is een heel fijn onderdeel de interactieve forums waarbinnen je vragen, tips en successen kunt delen met andere ouders die net als jij zoekende zijn om hun kind op een natuurlijke, milde  en holistische manier weer beter te krijgen. 

Denk bijvoorbeeld ook aan ouders die elkaar tips geven over welke zalven het beste werken bij jeukend eczeem, tips bij ADHD, slaap, of afwijkende ontwikkelings patronen.  Jullie kunnen het onderling allemaal delen en het is heerlijk om gelijkgestemde ouders online te ontmoeten. Allemaal op je eigen plek, in je eigen tijd. 

Wat kost het?

Het tarief is 

€ 7,50 per maand (bij een kwartaal abonnement)

Losse maanden:  

De eerste maand € 7 euro en daarna € 10 euro per maand, maandelijks online opzegbaar

Voor dit bedrag krijg je toegang tot alle onderdelen van het Platform en wordt je maandelijks voorzien van nieuwe artikelen en filmpjes op allerlei gebied en kan je meteen deelnemen aan de lopende gesprekken binnen de forums.   

Inclusief toegang tot onze besloten facebook groep Holistische kindergeneeskunde

Misschien is je brandende vraag over een bepaald onderwerp dan wel meteen beantwoord!

Je krijgt toegang via deze link:   https://leden.holistischekindergeneeskunde.nl/login