Holistische Kindergeneeskunde

 Het online Platform waar je nog wel veel informatie kunt lezen over homeopathie en andere holistische geneeswijzen.                   Speciale Juni aanbieding:  De eerste maand is € 5  euro. 
 

Resultaten en Reviews

Review Lidmaatschap Platform: 

Zo’n jaar of 2 geleden ben ik door mijn zoontje in contact gekomen met homeopathie. Hij had ernstige slaapproblemen. Door homeopathie is dit verholpen. 
Sinds kort lid van de besloten groep en community. Daar worden allerlei klachten besproken die kindjes (maar ook volwassenen) kunnen hebben en wat daar evt. de oplossing voor kan zijn. Tips van andere ouders ect..
Wat ik heel leuk vind aan de besloten groep en de community zijn de e-learning lessen die je kan volgen. Zo weet ik wat ik evt kan gaan gebruiken bij acute klachten.

Ik kijk dagelijks even op de website voor nieuwe updates en maandelijks komt er weer een nieuwe e-learning bij zodat ik nog meer leer over homeopathie!


Resultaat na hulp met Homeopathie

Ons zoontje is geboren in 2013 en kreeg al vrij snel terugkerende oor ontstekingen. Elke week was het wel raak!. En we hebben veel antibioticakuren moeten gebruiken.  Dit is maanden zo door gegaan en het zat me niet lekker. Toen ben ik op zoek gegaan naar een ander alternatief. 

Ik was best sceptisch over homeopathie, maar het gesprek voelde prettig. Er werd gekeken naar alles wat er met je kindje te maken heeft. We hebben korrels mee naar huis gekregen en Finn heeft nog 1x een erge oor ontsteking gehad, en daarna nooit meer! 

We waren ontzettend verbaast , want het was van het ene uiterste naar het andere uiterste ! Ineens hadden we geen gebroken nachten meer met een kindje dat het uitgilde van de pijn!

Inmiddels zijn we 5 maanden verdere en Finn heeft nog steeds geen oor ontsteking gehad. We hebben een heel ander mannetje en hij heeft grote stappen in zijn ontwikkeling gemaakt!

Resultaat na Luisterkindmethode:

Dank je wel voor deze afstemming!  Fijn dat Sjors jou goed heeft kunnen vertellen wat er dwars zit!. Grappig is dat we al met de dagindeling aan de slag waren gegaan.  Dat we sinds een paar weken besloten hebben zijn zusje en hem na elkaar naar bed te laten gaan, zodat hij even tijd voor zichzelf heeft.  wat we niet in de gaten hadden, was dat hij zich overprikkeld voelt. Juist omdat we vaak aangeven dat hij even rustig aan mag doen n niet constant van het ene naar het andere hoeft.  Maar blijkbaar overprikkelt hij toch nog van onze zins keuzes. 

Gelukkig heeft het contact met jou hem wel een soort rust gebracht!  Eindelijk komt hij weer naar mij toe om te knuffelen. En maakt hij ons weer aan het lachen.  Ik hoop dat we nu weer op het juiste pad zitten met elkaar.